Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Lekdetectie

Lekdetectie Baarn

Werkwijze Loodgieter Baarn

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Lekdetectie Baarn

Lekdetectie Baarn? Heb jij een lekkage? En heb je geen idee waar het water vandaan komt? Dat is vervelend, vooral omdat een lekkage veel schade aan kan richten in korte tijd. Het is daarom aan te raden om zo snel mogelijk actie te ondernemen als je last hebt van vochtplekken op plafonds of muren.

Veel mensen besluiten direct over te gaan tot het openbreken van de muur of plafond omdat zij niet weten dat het mogelijk is om een lekdetectie uit te voeren. Hierdoor wordt alleen maar onnodig schade aangericht. Een lekdetectie kan nauwkeurig bepalen waar het lek zit zodat er maar een klein gedeelte van de muur of plafond opengemaakt hoeft te worden. Dit kan je veel tijd, energie en geld besparen.

Wil jij een lekdetectie Baarn? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Loodgieter Baarn heeft veel ervaring met het uitvoeren van lekdetecties en helpt je graag! Neem gerust contact op voor een afspraak via 035 203 25 27.

Lekdetectie Baarn

LEKKAGE OPSPOREN MET BEHULP VAN LEKDETECTIE IN BAARN

Als er een leiding gesprongen is in de muur of het plafond, dan kan het een tijdje duren voordat de vochtplekken zichtbaar worden. In het ergste geval is er dan al meer schade ontstaan. Het is daarom aan te raden om zo snel mogelijk contact op nemen zodra je ziet dat je te maken hebt met een lekkage.

Met een lekdetectie kan een lekkage eenvoudig worden opgespoord. Hierdoor worden de hak- en breekwerkzaamheden beperkt tot een klein gedeelte van het plafond of de muur. Vervolgens wordt het lek gedicht en de muur/plafond weer dicht gemaakt. Simpel, toch?

Ben jij op zoek naar een bedrijf voor het uitvoeren van een lekdetectie in Baarn? De vakmannen van Loodgieter Baarn kunnen alle lekken detecteren en staan voor je klaar! Neem gerust contact op via 035 203 25 27 om jouw klus te bespreken en een afspraak te maken.

WAT IS LEKDETECTIE?

Een lekdetectie is het opsporen van een lekkage waarvan je de bron van het lek niet kunt vinden. Dit wordt vooral toegepast wanneer er enkel vochtplekken zichtbaar zijn en het onduidelijk is waar het water vandaan komt. Dit wordt ook wel een onzichtbare lekkage genoemd.

Tijdens een lekdetectie maken onze loodgieters gebruik van speciale apparatuur dat beschikt over een infrarood warmtecamera. Met deze camera lopen wij de leidingen na om te achterhalen waar de bron van het lek zit. Dit kunnen wij dan zien aan een verschil in temperatuur.

Het maakt niet uit waar de bron van het lek zit, de vakmannen van Loodgieter Baarn kunnen je helpen. In veel gevallen hebben we de bron van de lekkage bijzonder snel en eenvoudig gevonden. Vervolgens gaan we over tot het repareren van het lek door een klein gedeelte open te breken. Dit maken wij natuurlijk weer netjes dicht na de reparatie.

Wil jij een beroep doen op ons loodgietersbedrijf in Baarn voor een lekdetectie? Bel gerust naar 035 203 25 27 voor een afspraak met een van onze gecertificeerde loodgieters.

WAAR WORDT LEKDETECTIE TOEGEPAST?

In principe kan lekdetectie overal toegepast worden waar leidingen lopen. Toch komen lekkages het meest voor in de keuken, badkamer, dak en kelder. Hier lopen veel leidingen die door ouderdom of corrosie kunnen gaan lekken. Om schade te voorkomen kan het daarom verstandig zijn om deze leidingen eens in de zoveel tijd te laten controleren.

Heb jij een lekkage waarvan je de bron niet kan vinden? Dan is het verstandig om een lekdetectie uit te laten voeren om te achterhalen waar het water vandaan komt. In veel gevallen zit de bron van de lekkage enkele meters naast de vochtplekken op de muur of het plafond. Daarom is het ook niet verstandig om gelijk te beginnen met openbreken.

Loodgieter Baarn helpt je graag met het opsporen van het lek en het repareren ervan. Het maakt onze loodgieters niet uit waar de lekkage zit, zij sporen de bron van het lek in elke ruimte op. Wij controleren alle leidingen op temperatuur middels de infrarood warmtecamera. De bron van de lekkage wordt dan zichtbaar als er een temperatuurverschil waargenomen wordt.

Hangen de druppels aan het plafond? Of heb jij last van vochtplekken op muren en/of plafonds? Dan is het verstandig om een lekdetectie uit te voeren om de bron van de lekkage te vinden. Maak gerust een afspraak met Loodgieter Baarn via 035 203 25 27.

LEKDETECTIE BAARN VOORKOMT ONNODIGE SCHADE

Wil jij onnodige schade en kosten voorkomen? Dan is het verstandig om een lekdetectie uit te laten voeren om de bron van het lek te achterhalen. Het is met een lekdetectie niet nodig om muren en vloeren open te breken doordat het op de centimeter nauwkeurig te bepalen is waar de oorsprong van de lekkage zit.

Doordat er met een lekdetectie slechts een klein gedeelte hoeft opengebroken te worden, kun je onnodige schade voorkomen. Na het dichten van het lek hoeft er ook maar een klein gedeelte van de muur hersteld te worden. Dit scheelt veel tijd, energie en geld.

Heb jij een lekkage? En is het onduidelijk waar de bron van het lek zit? Bel gerust naar 035 203 25 27 om jouw lekkage te bespreken en een afspraak te maken.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

035 203 25 27

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Baarn

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

BAARN